Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de aankoop van een of meerdere Cook & Serve cadeaucheque(s) die in Belgiƫ worden afgeleverd en op het gebruik ervan door de begunstigde. Door de bestelling en het gebruik van de cadeaucheque aanvaardt u de algemene voorwaarden zoals hieronder beschreven.

Maatschappelijk zetel:

Kids Care NV
Bourlastraat 3 bus 10
2000 Antwerpen

BE0453 415 018
Tel: 015 42 28 74
Mail: info@cookserve.be


1. BESTELLING

De cadeaucheque kan aangekocht worden via de website www.cadeaucheques.cookserve.be. Na uw bestelling ontvangt u een orderbevestiging per mail. U ontvangt ook de factuur van uw aankoop per mail.

2. BETALING

Cook & Serve kiest voor een veilige betaalomgeving via Mollie. Voor meer informatie kan u terecht op de website van Mollie (www.mollie.com). U kan kiezen uit de volgende betalingsmogelijkheden :

- Kredietkaart

- Bancontact / Mister Cash

- Belfius Direct Net

De bestelling van de cadeaucheque is definitief zodra wij de betaling hebben ontvangen.

3. LEVERING

De verzending van de cadeaucheque(s) is afhankelijk van de gekozen verzendoptie. Indien via mail, worden deze vrijwel onmiddellijk na aankoop kosteloos naar je mailbox toegestuurd. Indien verzending via post, worden deze na ontvangst van betaling maximaal 1 werkdag later verstuurd per post. Er wordt een kost van 1 euro aangerekend voor verzending via post.

4. GELDIGHEIDSDUUR EN GEBRUIK

De cadeaucheque(s) blijven 1 jaar geldig en zijn geldig in alle Cook & Serve winkelpunten. De cadeaucheque kan niet omgeruild worden voor contanten. Bij Cook & Serve geven we geen cash geld terug op cadeaucheques. Je ontvangt wel een tegoedbon indien het bedrag van je aankoop lager is dan het bedrag op je cadeaucheque. Deze tegoedbon heeft een geldigheidsduur gelijk aan die van de oorspronkelijke cadeaucheque.

5. HERROEPINGSRECHT

Vanaf de dag van de levering van de cadeaucheque beschikt u over vijftien kalenderdagen om de verkoop te herroepen, zonder opgave van redenen, en zonder dat u hiervoor een schadevergoeding verschuldigd bent. Indien u van dit herroepingsrecht gebruik wenst te maken dient u binnen deze termijn de originele cadeaucheque aan ons terug te zenden, met vermelding van het rekeningnummer waarop de terugbetaling dient te geschieden.

6. PRIVACYDISCLAIMER

Cook & Serve hecht belang aan uw privacy. Hoewel de meeste informatie op deze site beschikbaar is zonder dat er persoonlijke gegevens moeten worden verstrekt, is het mogelijk dat de gebruiker om persoonlijke informatie gevraagd wordt. Deze informatie zal enkel gebruikt worden in het kader van het versturen van cadeaucheques en, indien aangevinkt, het versturen van nieuwsbrieven op het opgegeven mailadres. De gebruiker kan zich, kosteloos en op verzoek, steeds verzetten tegen het gebruik van zijn gegevens voor direct marketing. Daartoe zal hij zich richten tot Cook & Serve via info@cookserve.be. Uw persoonsgegevens worden nooit doorgegeven aan derden. Wij maken gebruik van cookies.

7. TOEPASSELIJK RECHT EN BEVOEGDE RECHTBANK

Geschillen kunnen uitsluitend behandeld worden volgens intern Belgisch recht. Enkel de rechtbanken van het arrondissement Brugge zijn bevoegd.